Recensioner om butiken

Dessa omdömen är skrivna av Cuteness kunder. För att få lämna sådant omdöme, kolla i din mail cirka en vecka efter att du genomfört ditt köp hos oss - vi skickar då ut en länk till dig där du kan lämna ditt omdöme. Du kan även se omdömen på Cuteness Facebook och Prisjakt.

Betyg: 10/10

09/09/2016
Betyg: 10/10

26/05/2016
Betyg: 10/10

06/05/2016
Betyg: 10/10

05/05/2016
Betyg: 10/10
Snabb lev, trevligt bemötande.

28/04/2016
Betyg: 10/10

30/03/2016
Betyg: 10/10
Proffsigt bemötande, fin hemsida, snabb leverans, smidigt betalningsalternativ = nöjd kund!

28/03/2016
Betyg: 10/10
Nöjd..

17/03/2016
Betyg: 10/10
Riktigt grym sida!

16/03/2016
Betyg: 10/10
Fantastisk service, hurtig levering og til gode priser

10/03/2016
Betyg: 10/10

09/03/2016
Betyg: 10/10
10

09/03/2016
Betyg: 10/10

09/03/2016
Betyg: 10/10
Tipptopp service på hemsida och kundtjänst!

03/03/2016
Betyg: 10/10
Otroligt bra och fin service och snapp leverans. Betyget kan bara bli därefter också. :-) Tack!

14/02/2016
Betyg: 10/10
Snabb leverans

14/02/2016
Betyg: 10/10

27/01/2016
Betyg: 10/10
Toppenbutik med roliga produkter och väldigt bra service. Allt fungerade perfekt och jag är jättenöjd med mitt köp!

17/01/2016
Betyg: 10/10
Otroligt bra och serviceinriktad personal. Mycket imponerad. Tack för mycket fin service.

17/01/2016
Betyg: 10/10

03/01/2016
Betyg: 10/10
Lät och smidigt att beställa. Snabb frakt.

30/12/2015
Betyg: 10/10
Det gick snabbt och smidigt att få hem varan! Väldigt nöjd :)

28/12/2015
Betyg: 10/10
Snabbt och smidigt!

27/12/2015
Betyg: 6/10

26/12/2015
Betyg: 10/10

26/12/2015
Betyg: 10/10

25/12/2015
Betyg: 10/10
Ett stort plus för snabbleverans! :) Det är enkelt att beställa, och jag älskar att Cuteness har så unika och roliga prylar!

25/12/2015
Betyg: 10/10
Otroligt snabb och effektiv frakt och kul sida med annorlunda kul saker.

25/12/2015
Betyg: 10/10
Funkar smidigt och bra!

25/12/2015
Betyg: 10/10
Mycket snabb leverans och produkten mycket väl inslagen. Rekommenderar starkt.

25/12/2015
Betyg: 10/10

25/12/2015
Betyg: 10/10
Snabbt ock smidigt! Bra hemsida. Kul med lokal e-handel. :)

25/12/2015
Betyg: 10/10
Perfekta företaget som säljer supersöta grejer till bra priser, bra service (trevlig och snabb bemötande), snabb leverans och bra kvalité på sakerna. Ska absolut handla oftare och kan definitivt...

23/12/2015
Betyg: 10/10
Enkelt att beställa. Skickades snabbt. Bra paketerat. Inget att klaga på med min första beställning från denna sida.

22/12/2015
Betyg: 10/10
Perfekt service och fina saker. Enbart positivt.

21/12/2015
Betyg: 10/10
Superbra! Räddaren i nöden när man letat efter en viss produkt och den är slut i hela sverige förutom här! Snabb leverans o bra service. Kommer bli ett o annat köp här fortsättningsvis.

21/12/2015
Betyg: 9/10

21/12/2015
Betyg: 10/10

20/12/2015
Betyg: 10/10

20/12/2015
Betyg: 10/10
Supersnabb frakt och mycket trevlig överraskning i mitt paket som kompensation då en av kartongerna var lite skavd. Supernöjd! Kommer definitivt att handla här igen.

20/12/2015
Betyg: 9/10

22/11/2015
Betyg: 10/10
LOVE

15/11/2015
Betyg: 10/10
Lätt att beställa. Lätt att betala. Snabb leverans! :D

14/11/2015
Betyg: 10/10
Inget att klaga över! Snabb leverans och en bra och tydlig hemsida! Jag är jätte nöjd och kommer absolut ganska här fler gånger!

12/11/2015
Betyg: 10/10

12/11/2015
Betyg: 8/10
Positivt - snabb leverans, Bra produkter, Snygg hemsida. Negativt - önskar lite större sortiment på grejer. Cuteness är en hemsida jag absolut kommer handla från igen! Nöjd kund!

23/10/2015
Cuteness - Betyg i genomsnitt: 10 - Bästa betyget: 10 - Antal recensioner: 46